Цена: 50.00 лв. 34.00 лв.
Вие спестявате: 16.00 лв. (32%)
Категории : Презервативи  ,  Със задържащ ефект  ,  Промоции  ,  Промоции
Марка: Safe
Модел: Safe-Performance-72
Наличност: В наличност
Количество:

Safe Performance са презервативи за по-продължителен секс, като за разлика от другите подобни модели не се използват никакви задържащи агенти като бензокаин или лидокаин. В горната си част са удебелени, което намалява чувствителността от триенето и може да ви помогне да доставяте удоволствие на партньора ви по-дълго време.

 

Safe са нова холандска марка и производител на презервативи. Safe се самоопределят като качествени, луксозни, иновативни надеждни и вълнуващи презервативи на достъпна цена.

 

Получавате 72 бр. Safe Performance на супер цена. Нека ниските цени в сайта ни не ви заблуждават - предлагаме ви само качествени презервативи предназначени за пазарите в Западна Европа на цени значително по-ниски от препоръчителните търговски такива. Как става това? Снабдяваме се с големи количества директно от прозиводителите, за което получаваме отстъпка, която пренасяме в крайната цена. 

 

Един презерватив се използва само веднъж! Желателно е презервативите да се съхраняват на хладно и сухо място, далеч от слънчева светлина. Презервативите са световно признати за най-доброто средство за предпазване от нежелана бременност и полово предавани болести, но трябва да се има предвид, че няма нито един метод, който да гарантира това.

Размери и Срок на годност
Ширина (мм) 53
Дължина (мм) 195
Дебелина (мм) 0.065
Срок на годност 05-2023

Оценете

Важно: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър