Доставка

 

Цената на доставката е 5 лв.  за цялата страна. Цената за поръчки с доставка до офис на Еконт е 3.5 лв. При поръчка над 35 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.

Доставката ви ще е в дискретна опаковка и никъде няма да бъде посочено съдържанието на вашата пратка или името на сайта.

Доставката се осъществява с куриер на фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС на посочения от вас адрес до 13:00 за населени места с офис на куриера и до края на работния ден за всички останали населени места. Ако няма да сте на адреса и във вашето населено място има офис на Еконт, то при поръчка в празното поле за коментари може да посочите, че желаете пратката да се достави до офис на Еконт. Може да посочите конкретен офис или според адреса ви, ние ще го изпратим до най-близкия ви такъв. 

Населените места, които се обслужват и дните, през които това се осъществява може да намерите на www.econt.com в раздел офиси и график. Най-отдолу на страницата може да изтеглите файл с пълно описание на населените места и дните на обслужване. Ако не намирате вашето населено място там, моля свържете се с нас. Ще направим всичко възможно да намерим начин да ви изпратим желаните от вас продукти.

Поръчки направени и платени (за ePay) до 14:00 се подават на куриера същия работен ден. Направените след този час, се подават на следващия ден. Времето за доставка е 1-2 работни дни след подаване на пратката на куриера за населените места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС, а за останалите в зависимост от графика на посещения в другите населени места. Поръчки направени в петък след 14:00, събота и неделя се предават на куриера в понеделник. 

Плащане

За момента може да заплатите само при получаване на продуктите посредством наложен платеж.

Дискретност

Дискретността при покупката на презервативи, лубриканти и др. подобни е важна за всеки. Затова използваме дискретна опаковка и може да бъдете сигурни, че куриера не знае какво ви доставя. Никъде не се споменава дори и името на сайта, а само фирмата, чието име няма връзка със сайта. Продуктите са обозначение като здравни продукти.

Ако все още имате някакви притеснения относно този въпрос, моля свържете се с нас.

Връщане

Ако желаете да върнете закупени от нашия сайт продукти, моля свържете се с нас по един от посочените в сайта начини.

Подарък

С всяка поръчка над 50 лв. ще ви изпратим безплатно и лубрикант Loving Joy Slide 50 ml. на стойност 11 лв. в допълнение към безплатната доставка.