Качество

 

Предлагаме ви само висококачествени и оригинални продукти. Имайки предвид естеството на продуктите, компромис с качеството е немислим. Затова ние работим само с доказали се доставчици с дългогодишен международен опит. На всички необходими продукти има съответната и задължителна CE маркировка, а повечето отговарят и на съотвените ISO стандарти, които са незадължителни на територията на ЕС. Всички продукти, които предлагаме са ОРИГИНАЛНИ!

 

Цени

 

Ние от Kondomi.bg считаме,че качествените презервативи и лубриканти трябва да са достъпни за всеки.

Вероятно се чудите как може да предлагаме продуктите си на толкова ниски цени и дали са оригинални. Отговора е ДА, ВСИЧКИ НАШИ ПРОДУКТИ СА ОРИГИНАЛНИ и висококачествени.

Как постигаме толкова ниска цена? Ние купуваме в големи количества и получаваме отстъпки за това и се стремим да прехвърлим голяма част от тези отстъпки на вас, нашите клиенти. За разлика от повечете търговци в нашата страна, ние не разчитаме на големите надценки, а на ниски цени и лоялни клиенти.

Повечето наши продукти се предлагат в насипно състояние. Единствената разлика с презервативите предлагани в аптеки и магазини е наличието на картонена кутийка. Най-вероятно всеки е изпадал в конфузни моменти докато се бори на тъмно с целофана?