Цена: 34.50 лв.
Категории : Презервативи  ,  Релефни  ,  Нелатексови
Марка: Skyn
Модел: Skyn Intense Feel 20 бр.
Наличност: В наличност
Количество:

Skyn Intense Feel са висококачествени нелатексови презервативи, които ще преобърнат представите Ви за секс с кондом!

 

С тях Вие ще се чувствате по-близко до партньора си, отколкото със стандартни презервативи и ще се насладите на по-върховно и възбуждащо преживяване.

 

С вълнообразния си дизайн и изпъкнали точици, разположени в най-чувствителните зони, Skyn Intense Feel предоставят максимална стимулация и удоволствие и на двамата партньори.

 

Изключително меки и нежни те ще Ви доставят най-чувственото и комфортно изживяване, което някога сте изпитвали, носейки презерватив по време на секс! 

 

Skyn Intense Feel са ново поколение презервативи, изработени от SKYNFEEL® - технологично разработен, нелатексов материал, който доказано подобрява стимулацията. Те не съдържат латекс, което ги прави най-добрият избор за хората с алергия към него.

 

Лубрикирани с ултра нежен лубрикант на силиконова основа, без спермициди, за още по-върховно изживяване.

 

Презервативите Skyn Intense Feel са веган френдли.

 

Презервативите са в насипно състояние. Няма разлика с тези по аптеките, освен това, че липсва картонената кутиика.

 

Нека ниските цени в сайта ни не ви заблуждават - предлагаме ви само качествени презервативи предназначени за пазарите в Западна Европа на цени значително по-ниски от препоръчителните търговски такива. Как става това? Снабдяваме се с големи количества директно от прозиводителите, за което получаваме отстъпка, която пренасяме в крайната цена. 

 

Един презерватив се използва само веднъж! Желателно е презервативите да се съхраняват на хладно и сухо място, далеч от слънчева светлина. Презервативите са световно признати за най-доброто средство за предпазване от нежелана бременност и полово предавани болести, но трябва да се има предвид, че няма нито един метод, който да гарантира това.

 

Размери и Срок на годност
Ширина (мм) 53
Дължина (мм) 180
Дебелина (мм) 0.070
Срок на годност Минимум 2 години.

Оценете

Важно: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър