Durex е лидер на пазара на презервативи с повече от 80-годишен опит. Презервативи Durex за милиони са избор номер едно. Марката има над 30% пазарен дял в световен мащаб, което я превръща в марка номер едно в света. Основава се на 3 принципа - сигурност, удобство и наслада

Марката Pasante стартира през 1992 година. Презервативи с високо качество Pasante предлагат доста разнообразна продуктова гама. Предлагат доста иновационни продукти на пазара. Те са една от най-бързо развиващите се марки за презервативи в Европа и едина от най-добрите марки във Великобритания.

Mates e основана през 1987 година от Сър Ричард Брансън и година по-късно купена от Ансел., Mates е вторият най-голям производител на презервативи в Обединеното Кралство и доказан синоним за качество.

EXS е собственост на LTC Healthcare, която от своя страна е една от най-големите фирми във Великобритания предлагаща продукти свъразни със сексуалното здраве на населението. Фирмата предлага както висококачествени презервативи така и лубриканти без парабени под марката ЕXS.

Презервативи Skins са собственост на Creative Conceptions Ltd. основана през 1991 г. и специализирана в разработката на иновативни и качествени продукти за възрастни. Ежегодно печели награди както за иноватор в сектора така и за предлагането на качествени продукти, включително и презервативи Skins.