Цена: 31.00 лв.
Категории : По-голяма сигурност  ,  Големи  ,  Класически
Марка: Sico
Модел: sico-xtra-50
Наличност: В наличност
Количество:

Sico X-tra са класически по форма презервативи, с гладка повърхност, които съчетават в себе си по-голяма сигурност и в същото време максимална интензивност на усещанията. Те са с подсилени стени, за по-голяма защита, и номинална ширина 60 мм.

 

Изработени са от латекс (естествен каучук), прозрачни, без миризма. Лубрикирани и с резервоар в края.

 

Получавате 50бр. Sico X-tra на супер цена. Нека ниските цени в сайта ни не ви заблуждават - предлагаме ви само качествени презервативи предназначени за пазарите в Западна Европа на цени значително по-ниски от препоръчителните търговски такива. Как става това? Снабдяваме се с големи количества директно от прозиводителите, за което получаваме отстъпка, която пренасяме в крайната цена.

 

Един презерватив се използва само веднъж! Желателно е презервативите да се съхраняват на хладно и сухо място, далеч от слънчева светлина. Презервативите са световно признати за най-доброто средство за предпазване от нежелана бременност и полово предавани болести, но трябва да се има предвид, че няма нито един метод, който да гарантира това.

 

Презервативите са в насипно състояние. Всички са оригинални и няма разлика с тези по магазините и аптеките с изключение на наличието на картонената кутия.

 

Произведени са в Германия.

Размери и Срок на годност
Ширина (мм) 60
Дължина (мм) 200
Дебелина (мм) 0.09-1.05
Срок на годност 01-2021

Оценете

Важно: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър