Цена: 11.00 лв. 9.90 лв.
Вие спестявате: 1.10 лв. (10%)
Категории : Презервативи  ,  Тънки
Марка: EXS
Модел: exs-nano-thin-12
Наличност: НЕНАЛИЧНО
Количество:

EXS Nano Thin са сред най-тънките латексови презервативи в света! Те са водещи по-продажби след EXS Air Thin и не отстъпват с качеството си.

Те са с номинална ширина от 53 мм, нямат мирис на латекс и ще Ви накарат напълно да забравите, че носите презерватив!

Отговаряйки на европейски и британски стандарти за качество, тези презервативи са изключително тънки и в същото време притежават здравината на стандартните латексови кондоми.

С дебелина от само 0,045 мм, супер тънките Nano Thin ще променят напълно представите Ви за използването на презервативи и ще Ви доставят още по-чувствени моменти.

По-тънки от Durex Ultra Thin, Durex Fetherlite, Durex Fetherlite Ultima или каквито още тънки латексови презервативи сте използвали някога!

EXS Nano Thin са със стандартна форма, резервоар в края и дълготраен силиконов лубрикант. Подходящи за за вагинален и анален секс.

Тествани от British Standarts Institute (BSI), което е изключително високо признание за качествата на тези презервативи.

 

Презервтивите са в насино състояние, като това не влияе на качеството им. Единствената разлика с тези в магзините и аптеките е наличието на картонена опаковка.

 

Нека ниските цени в сайта ни не ви заблуждават - предлагаме ви само качествени презервативи предназначени за пазарите в Западна Европа на цени значително по-ниски от препоръчителните търговски такива. Как става това? Снабдяваме се с големи количества директно от прозиводителите, за което получаваме отстъпка, която пренасяме в крайната цена. 

 

Един презерватив се използва само веднъж! Желателно е презервативите да се съхраняват на хладно и сухо място, далеч от слънчева светлина. Презервативите са световно признати за най-доброто средство за предпазване от нежелана бременност и полово предавани болести, но трябва да се има предвид, че няма нито един метод, който да гарантира това.

 

Размери и Срок на годност
Ширина (мм) 53
Дължина (мм) 195
Дебелина (мм) 0.045
Срок на годност Минимум 2 години.

Оценете

Важно: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър