Lelo е световен лидер в луксозното удоволствие. Представяме Ви HEX – първият ре-конструиран презерватив за секс без компромиси.

 

Шведската компания LELO, реши да направи изцяло нов модел презервативи. Създавайки латексов модел, който да наподобява пчелна пита. Това е направено с цел да се предотврати изхлузването или скъсването му по време на сексуалния акт.

 

Моделът, наподобяващ пчелена пита позволява при прилагането на натиск, презервативът да може да се разтяга на 6 посоки.

 

Тези презервативи имат уникално предимство, дори да се появи дупка някъде, то тя ще си остане в „шестоъгълната клетка“, като това няма да доведе до скъсване на целия презерватив, както се случва при класическите и традиционни презервативи.

 

Дизайнът и неговата уникална шестоъгълна структура на LELO HEX осигурява максимална здравина, изтънченост и чувственост. Световните медии вече са признали първият иновативен, технологичен пробив в революцията на презерватива.

 

Със своята структура от 350 взаимосвързани шестоъгълници, Lelo HEX позволява топлината на тялото да бъде предавана между партньорите - за по-голяма чувствителност и по-интимно сексуално усещане.

 

Презервативите Lelo HEX са ултра тънки, като с това остават верни на себе си и на вас. Те са с идеално гладка повърхност от външната страна и текстурирана шестоъгълна система от вътрешната страна. Това ги прави еластични и гъвкави, като напълно възприемат уникалната форма на вашето тяло.

 

С лубрикант за максимален комфорт и с безпроблемно отстраняване на презерватива по всяко време.

 

Lelo HEX е сътворен от естествен латекс.

 

Презервативите са в насипно състояние, а не в оригиналната кутия.

Размери и Срок на годност
Ширина (мм) 54
Дължина (мм) 189
Дебелина (мм) 0.045
Срок на годност Минимум 2 години

Оценете

Важно: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър