Цена: 32.00 лв.
Категории : Презервативи  , 
Марка: EXS
Модел: exs-glow-in-the-dark-40
Наличност: В наличност
Количество:
Етикети: светещи exs

Светещи в тъмното презервативи EXS Glow in the Dark

 

EXS Glow in the Dark са може би най-добрите светещи презервативи на пазара и буквално ще осветят сексуалния ви живот. За по-забавни моменти се доверете на тези светещи в тъмното презервативи.

 

За разлика от другите светещи презервативи на пазара EXS Glow in the Dark светят в по-голямата си част, Също така дебелината на EXS Glow in the Dark е като на нормалните кондоми, осигурявайки ви както забавление така и удоволстие.

 

Без неприятна миризма. С дълготраен неспермициден лубрикант на силиконова основа.

 

Необходимо е да изложите презерватива на силна светлина за 30 секунди. Може да го направите докато е в опаковката или след като го поставите. Свети силно в продължение на 15 минути. За максимален ефект е най-добре да се освети след като е разгънат/поставен.

 

Един презерватив се използва само веднъж! Желателно е презервативите да се съхраняват на хладно и сухо място, далеч от слънчева светлина. Презервативите са световно признати за най-доброто средство за предпазване от нежелана бременност и полово предавани болести, но трябва да се има предвид, че няма нито един метод, който да гарантира това.

 

Презервативите са в насипно състояние. Всички са оригинални и няма разлика с тези по магазините и аптеките с изключение на наличието на картонената кутия. 

 

Бърза и дискретна доставка.

Размери и Срок на годност
Ширина (мм) 53
Дължина (мм) 190
Дебелина (мм) 0,07
Срок на годност Минимум 2 години.

Оценете

Важно: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър