Светещи в тъмното кондоми Pasante Glow in the Dark

 

Pasante Glow in the Dark буквално ще осветят сексуалния ви живот. За по-забавни моменти се доверете на тези светещи в тъмното презервативи,с неспермициден лубрикант за по-голямо удоволствие. За разлика от повечето подобни презервативи, дебелината на Pasante Glow in the Dark е като на нормалните кондоми, осигурявайки ви както забавление така и удоволстие.

 

Необходимо е да изложите презерватива на силна светлина за 30 секунди. Може да го направите докато е в опаковката или след като го поставите. Свети силно в продължение на 15 минути.

 

Един презерватив се използва само веднъж! Желателно е презервативите да се съхраняват на хладно и сухо място, далеч от слънчева светлина. Презервативите са световно признати за най-доброто средство за предпазване от нежелана бременност и полово предавани болести, но трябва да се има предвид, че няма нито един метод, който да гарантира това.

 

Презервативите са в насипно състояние. Всички са оригинални и няма разлика с тези по магазините и аптеките с изключение на наличието на картонената кутия. 

 

Бърза и дискретна доставка.

Размери и Срок на годност
Ширина (мм) 54
Дължина (мм) 180
Дебелина (мм) 0,065
Срок на годност 09-2023

Оценете

Важно: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър