Обичате секс? Мразите презервативи? Революционните SKYN® са вашето решение.

 

Нелатексови презервативи Mates(Lifestlyes) Skyn са изработени от Полиизопрен(Polyisoprene), който напълно се различава от латекса и прави кондомите по-меки, нежни и чувствени. С Mates Skyn сте още близо до истинското усещане. С фин дълготраен неспермициден лубрикант. Подходящ за хора с алергия към латекс, но не само  - след употреба много потребители споделят, че никога не биха се върнали към „старомодните презервативи“.

 

Клинично доказано увеличава усещането. Проучване от 2011 г. показва, че презервативи Skyn се препоръчват от 97% от хората, които ги изпробват.

 

Mates Skyn са марка №1 нелатексови презервативи във Великобритания.

 

Защо презервативи SKYN® променят всичко?

Те са изработени от нов и революционен за света на презервативите материал наречен Полиизопрен(Polyisoprene), а не от латекс. Този материал придава усещане много по-близо до истинското, кото същевременно повиша и чувствеността. И двамата ще почувстватте по-голям комфорт и удоволствие. Уникалните характеристики на Полиизопрена го отличават значително от латекса и дават ново усещане на секса с презерватив.

 

Алергия към презервативи?

Има хора с алергия към латекса и обикновените презервативи не са добра опция, поради факта че причиняват зачервявания, сърбеж, раздразнение и други неприятни ефекти. Това се получава най-често в рамките на до 30 минути. В такива случаи ви препоръчваме Mates Skyn, нелатексови презервативи запазващи комфорта по време на секс. Те не са само за хора с алергия към латекс, Skyn са за всички търсещи ново усещане от секса с презерватив.

 

Презервативите от Полиизопрен предлагат ли същата защита?

Като всеки презерватив и презервативи Skyn осигуряват защита от полово предавани болести и нежелана бременност.

 

Произведени от Ansell и познати в различни държави като Lifestyles Skyn, Manix Skyn и Unimil Skyn.

 

Kondomi.bg оценява Mates Skyn като по-добри от Durex Real Feel.

 

 

Един презерватив се използва само веднъж! Желателно е презервативите да се съхраняват на хладно и сухо място, далеч от слънчева светлина. Презервативите са световно признати за най-доброто средство за предпазване от нежелана бременност и полово предавани болести, но трябва да се има предвид, че няма нито един метод, който да гарантира това.

 

Презервативите са в насипно състояние. Всички презервативи в Kondomi.bg са оригинални и няма разлика с тези по магазините и аптеките.

 

Бърза и дискретна доставка.

Размери и Срок на годност
Ширина (мм) 53
Дължина (мм) 180
Дебелина (мм) 0.065
Срок на годност Минимум 2 години.

Оценете

Важно: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър