Цена: 21.00 лв.
Категории : Презервативи  ,  Класически  ,  Евтини
Марка: London от Durex
Модел: london-40
Наличност: В наличност
Количество:

London са класически презервативи от световноизвестния производител Durex. Те са не толкова известни, но са също толкова качествени, колкото и останалите продукти, които познавате.

 

London са с повече лубрикант от обикновените презервативи, което е много важно. Те ще ви донесат качеството на марката и усещането, че сте добре защитени.

 

London са тънки, но в същото време здрави. Нямат неприятна и натрапчива миризма.

 

Получавате 40 бр. London от Durex на супер цена. Нека ниските цени в сайта ни не ви заблуждават - предлагаме ви само качествени презервативи предназначени за пазарите в Западна Европа на цени значително по-ниски от препоръчителните търговски такива. Как става това? Снабдяваме се с големи количества директно от прозиводителите, за което получаваме отстъпка, която пренасяме в крайната цена. 

 

Един презерватив се използва само веднъж! Желателно е презервативите да се съхраняват на хладно и сухо място, далеч от слънчева светлина. Презервативите са световно признати за най-доброто средство за предпазване от нежелана бременност и полово предавани болести, но трябва да се има предвид, че няма нито един метод, който да гарантира това.

Размери и Срок на годност
Ширина (мм) 52
Дължина (мм) 190
Дебелина (мм) 0.065
Срок на годност Минимум 2 години.

Оценете

Важно: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър