Цена: 14.90 лв.
Категории : Презервативи  ,  Тънки  ,  По-голяма сигурност  ,  Големи  ,  Класически
Марка: Lelo Hex
Модел: lelo-hex-respect-xl-6
Наличност: В наличност
Количество:

Сега в по-голям размер, HEX Respect XL са последният модел презервативи от свeтовният лидер в луксозното удоволствие LELO.

 

Съчетаващи в себе си същата иновативна технология и чувственост като HEX Original, Respect XL са по-големи и по-дълги за по-голям комфорт на тези от Вас, които имат нужда от по-голям размер презервативи от стандартните.

 

Те са с 10% по-дълги от HEX Original и с номинална ширина в основата 58 мм., което ги прави едни от най-големите презервативи на пазара. 

 

Lelo HEX Original и Lelo HEX Respect XL са първите ре-конструирани презервативи за секс без компромиси.

 

Това е изцяло нов модел презервативи, които наподобяват пчелна пита. Това е направено с цел да се предотврати изхлузването или скъсването на презерватива по време на сексуалният акт. 

 

Моделът, наподобяващ пчелена пита, позволява при прилагането на натиск, презервативът да може да се разтяга в 6 посоки.

 

Тези презервативи имат уникално предимство - дори да се появи дупка някъде, тя ще си остане в „шестоъгълната клетка“, като това няма да доведе до скъсване на целия презерватив, както се случва при класическите и традиционни презервативи.

 

Дизайнът и уникалната шестоъгълна структура на LELO HEX осигурява максимална здравина, изтънченост и чувственост. Световните медии вече са признали първият иновативен, технологичен пробив в революцията на презерватива.

 

Презервативите Lelo HEX са ултра тънки, като с това остават верни на себе си и на вас. Те са с идеално гладка повърхност от външната страна и текстурирана шестоъгълна система от вътрешната страна. Това ги прави еластични и гъвкави, като напълно възприемат уникалната форма на вашето тяло.

 

Лесна за отваряне опаковка, с лубрикант за максимален комфорт и с безпроблемно отстраняване на презерватива по всяко време.

 

Тези презервативи са реални!

 

Lelo HEX Respect XL е изработен от естествен латекс.

 

Разфасовки по-малки от 36 бр. са в насипно състояние, а не в оригиналната кутия.

Размери и Срок на годност
Ширина (мм) 58
Дължина (мм) 205
Дебелина (мм) 0.045
Срок на годност Минимум 2 години

Оценете

Важно: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър