Цена: 23.00 лв.
Категории : Презервативи  ,  Релефни
Марка: EXS
Модел: exs-extreme-40
Наличност: В наличност
Количество:

EXS Extreme са релефни презервативи, които обединяват в себе си серия от ивици и точици за по-силна стимулиция на вашия партньор.

 

С разширение в края за повече комфорт.

 

С дълготраен лубрикант за още по-добър секс. Без неприятна миризма и без вкус.

 

Висококачествени презервативи от британската марка EXS на супер цена само в Kondomi.bg. 

 

Отговарят на всички европейски изисквания за здравина безопасност. Нещо повоче, продукта отговаря на стандарните и се тества редовно от Британския Стандартизационен Институт, което е изключително високо признание за качествата на тези презервативи.

 

Нека ниските цени в сайта ни не ви заблуждават - предлагаме ви само качествени презервативи предназначени за пазарите в Западна Европа на цени значително по-ниски от препоръчителните търговски такива. Как става това? Снабдяваме се с големи количества директно от прозиводителите, за което получаваме отстъпка, която пренасяме в крайната цена. 

 

Един презерватив се използва само веднъж! Желателно е презервативите да се съхраняват на хладно и сухо място, далеч от слънчева светлина. Презервативите са световно признати за най-доброто средство за предпазване от нежелана бременност и полово предавани болести, но трябва да се има предвид, че няма нито един метод, който да гарантира това.

Размери и Срок на годност
Ширина (мм) 54
Дължина (мм) 190
Дебелина (мм) 0,07
Срок на годност Минимум 2 години.

Оценете

Важно: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър