Цена: 15.90 лв.
Категории : Презервативи  ,   ,  Нелатексови
Марка: Skyn
Модел: Skyn Extra Lube 10 бр.
Наличност: В наличност
Количество:

Skyn Extra Lube са висококачествени презервативи, които ще надминат очакванията Ви!

 

Изработени от SKYNFEEL® - технологично разработен, нелатексов материал и с 40% повече лубрикант от стандартните презервативи Skyn, те ще подобрят стимулацията и ще Ви накарат да се чувтсвате много по-комфортно по време на секс.

 

Лубрикантът на Skyn Extra Lube е нежен, с копринена текстура, няма миризма и не съдържа спермициди. Той е на силиконова основа, което го прави по-дълготраен.

 

Skyn Extra Lube са меки, което ги прави супер удобни, без да поставят граница между Вас и партньорът Ви.

 

Те не съдържат латекс и са най-добрият избор за хората с алргия към него.

 

Избирайки Skyn Extra Lube, Вие ще се насладите на невероятно, чувствено усещане, което ще промени интимните Ви отношения, издигайки ги до още по-високо ниво.

 

Презервативите Skyn Extra Lube са веган френдли.


Предлагат се в насипно състояние.
 

Нека ниските цени в сайта ни не ви заблуждават - предлагаме ви само качествени презервативи предназначени за пазарите в Западна Европа на цени значително по-ниски от препоръчителните търговски такива. Как става това? Снабдяваме се с големи количества директно от прозиводителите, за което получаваме отстъпка, която пренасяме в крайната цена. 

 

Един презерватив се използва само веднъж! Желателно е презервативите да се съхраняват на хладно и сухо място, далеч от слънчева светлина. Презервативите са световно признати за най-доброто средство за предпазване от нежелана бременност и полово предавани болести, но трябва да се има предвид, че няма нито един метод, който да гарантира това.

 

Размери и Срок на годност
Ширина (мм) 53
Дължина (мм) 180
Дебелина (мм) 0.065
Срок на годност Минимум 2 години.

Оценете

Важно: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър