Цена: 23.99 лв.
Категория : Лубрикант за зачеване
Марка: Conceive Plus
Модел: 9337213008464
Наличност: В наличност
Количество:

Лубрикант за зачеване подходящ за всички двойки решили да имат бебе и също за двойки които се опитват да забременеят от известно време.

С апликатор за лесно нанасяне във влагалището. Може да се използва заедно с Conceive Plus в тубичка.

Със своята уникална формула, лубрикантът създава среда, която увеличава вероятността за зачеване.

Conceive Plus клинично доказано подпомага жизнеността и движението на сперматозоидите, като освен това е безопасен за ембрионалното развитие.

Препоръчва се от гинеколози и доктори и се продава в над 60 страни.

Обикновените лубриканти често създават бариера за подвижността на сперматозоидите. Conceive Plus запазва подвижността им.

Нежната му формула е съдадена така, че да помогне на тялото в пътя към естественото забременяване.

Conceive Plus може да увеличи удоволствието по време на акта и да облекчи вагиналната сухота, правейки процеса по забременяване по удовлетворяващ и по-вълнуващ и за двама ви.

Conceive Plus е лубрикант, одобрен от Американската комисия по храните и лекарствата, като безопасен за двойки, опитващи се да заченат, тъй като не намалява шансовете за естествено забременяване както другите лубриканти. Той е безопасен за спермата и ембрионалното развитие и е единственият лубрикант, който съдържа калциеви и магнезиеви йони, които са важна част за клетъчната жизнеспособност и процеса на зачеване.

Открийте своите най-подходящи за забременяване дни и използвайте Conceive Plus, за да увеличите шансовете си.

Използвайте Conceive Plus, както бихте използвали обикновен лубрикант. Нанесете малко количество лубрикант върху гениталната област и на двамата партньори, непосредствено преди половият акт. Ако е необходимо нанесете повторно.

Conceive Plus е подходящ за ежедневна употреба и може да се използва в комбинация с апликаторите за еднократна употреба.

Произведено във Франция.

Оценете

Важно: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър