Цена: 27.00 лв. 18.90 лв.
Вие спестявате: 8.10 лв. (30%)
Категории : Презервативи  ,  Класически  ,  Промоции
Марка: Sico
Модел: sico-comfort-40
Наличност: В наличност
Количество:

Sico Comfort са класически по форма презервативи и с гладка повърхност. Но с едно подобрение – с разширение в края, което дава повече пространство за главичката на пениса.  Следователно резервоарът им е по-широк – 62 мм., а основната част е 52 мм., за по-голям комфорт и удоволствие.

 

Латексови презервативи без цвят, лубрикирани и с резервоар в края.

 

Получавате 40 бр. Sico Comfort на супер цена. Нека ниските цени в сайта ни не ви заблуждават - предлагаме ви само качествени презервативи предназначени за пазарите в Западна Европа на цени значително по-ниски от препоръчителните търговски такива. Как става това? Снабдяваме се с големи количества директно от прозиводителите, за което получаваме отстъпка, която пренасяме в крайната цена.

 

Един презерватив се използва само веднъж! Желателно е презервативите да се съхраняват на хладно и сухо място, далеч от слънчева светлина. Презервативите са световно признати за най-доброто средство за предпазване от нежелана бременност и полово предавани болести, но трябва да се има предвид, че няма нито един метод, който да гарантира това.

 

Презервативите са в насипно състояние. Всички са оригинални и няма разлика с тези по магазините и аптеките с изключение на наличието на картонената кутия.

 

Произведени са в Германия.

Размери и Срок на годност
Ширина (мм) 52
Дължина (мм) 180
Дебелина (мм) 0.06-0.07
Срок на годност 01-2020

Оценете

Важно: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър